Vrouw & Paard


                          Welke rode draad loopt door jouw leven heen waar je elke keer weer tegenaan  loopt? 

Bijvoorbeeld  het gevoel hebben dat je je grenzen niet goed aan kunt geven. Of een warboel in je hoofd, spanning op je werk of prive.  Het gevoel dat je net achter de feiten aanloopt. Stress. Jou rode draad kan heel verschillend zijn.

Deze training gaat over blokkades oplossen zodat je weerbaar bent om ook het hectische leven van nu aan te kunnen. Heb je het gevoel dat je daar tegen aan loopt is deze training geschikt voor jou.

Hoe gaan we dat doen? Doormiddel van technieken gaan we de blokkades  waar je tegen aan loopt onder handen nemen. 

Je komt beter in je kracht te staan meer rust in je hoofd, balans en meer zelfvertrouwen in werk en prive.

Uniek in deze training is, dat het paard een inspirerende bijdragen levert.

Belangrijk om te weten, je hoeft geen ervaring te hebben met paard

Coach & Ontwikkeling

                                                                          Coach & 0ntwikkeling


Ben je coach en wil je je graag verder ontwikkelen. Deze training bestaat uit een serie technieken waarmee je een  doeltreffende en langdurige verandering kunt bewerkstelligen. Deze technieken worden vaak in therapie gebruikt om snel en duurzaam resultaat te boeken op het gebied van gevoel gedragsverandering. Ons onderbewustzijn rangschikt onder andere al onze herinneringen op een tijdlijn. Aan deze herinneringen  kunnen allemaal emoties gekoppeld zijn. Dit kunnen positieve emoties zijn zoals liefde, kracht of blijdschap. Of negatieve emoties zoals boosheid, verdriet, angst, schuld of schaamte.

Wanneer je op situaties te emotioneel reageert, dan kan het zijn dat er eerdere herinneringen aanwezig zijn met de zelfde emotie, zodat de druppel die de emmer doet overlopen. Doormiddel van tijdlijn therapie kun je de emotie uit het verleden opschonen. De herinneringen blijven, alleen de emoties zijn er af. Het bied een snelle doeltreffende manier om van negatieve emoties af te komen en maakt het hierdoor makkelijker om je doelen in de toekomst te bereiken.

Uniek in deze training is, dat het paard een inspirerende bijdragen levert. Het spiegelt jou en gaat gelijk naar de kern,  en helpt daar waar het nodig is.

Belangrijk om te weten, je hoeft geen ervaring te hebben met paarden