Over ons

Over mij

Wie is Margo Maarssen? Die vraag heb ik mezelf ook ooit gesteld en zo kwam ik NLP tegen. Door de positieve wending die mijn leven daardoor kreeg, geef ik NLP graag door aan anderen.

Ik ben neergestreken in het mooie Friesland en vind het heerlijk om in de natuur te zijn en met mijn pony’s bezig te zijn. Die innerlijke rust heb ik niet altijd gehad. Ik zat niet lekker in m’n vel en wist niet waar dat gevoel vandaan kwam, tot ik over NLP las. Met de hulp van een NLP-coach kwam ik erachter wat me blokkeerde. Toen kon ik eindelijk gericht met mezelf aan de slag.

Nu zit ik lekker in mijn vel en kan veel beter met obstakels omgaan. NLP heeft mij veel praktische inzichten gegeven, die ik dagelijks toepas. Het heeft mijn leven op veel vlakken een hele positieve wending gegeven. Zozeer, dat ik dacht: „Dit wil ik doorgeven!” Ik wil dat zoveel mogelijk mensen baat hebben bij deze methodiek en niet langer hoeven te zoeken.

NLP Mastercoach

Dat was vijftien jaar geleden en inmiddels heb ik ruime ervaring als NLP-coach bij verschillende instituten en binnen mijn eigen praktijk. Na de basisopleiding tot onder meer NLP Practitioner heb ik opleidingen gevolgd voor NLP Master practitioner, Timeline therapie, Hypnose, NLP trainer en Systemisch werken. In Nederland heb ik als één van de eerste coaches de hoogste NLP-graad behaald en mag me NLP Mastercoach noemen.

Ik heb me gespecialiseerd in traumaverwerking en het specifiek helpen van vrouwen bij het vergroten van hun zelfvertrouwen en innerlijke kracht. Door mijn opleiding en persoonlijke ervaring kan ik ze op een integere en empathische manier helpen om flexibeler, krachtiger en positiever in het leven te staan en beter hun grenzen aan te geven.

Door al van jongs af aan met dieren om te gaan, kan ik zien, horen en voelen hoe het met ze gaat. Die sterke intuïtie werkt ook door in mijn praktijk als NLP-coach, waardoor ik in korte tijd bij de kern van de cliënt kan komen.

NLP werkt


NLP heeft mij geholpen mijn trauma’s te benoemen en te verwerken. Ik ben in mijn eigen kracht gaan staan en heb veel meer zelfvertrouwen gekregen. En als er iets gebeurt, kan ik daar op een positieve manier mee omgaan.

NLP kan jou ook helpen! Mijn motto is: Ieder mens is gelijk, ongeacht zijn of haar omstandigheden. Ik vind het belangrijk dat mensen ervaren dat ze volledig zichzelf mogen zijn en met respect voor hun omgeving vrij kunnen leven. We kunnen allemaal het beste uit onszelf halen door kansen te creëren en te benutten.