Paarden Coaching NLP (Neuro linguïstisch Programmeren) en systemisch werken

Door mijn eigen ervaring niet lekker in mijn vel en weinig zelfvertrouwen. Ben ik er achter gekomen dat die twee nauw samen werken. En hoe creëer je dat lekker in je vel en zelfvertrouwen?

Je houding is super belangrijk. Lichaam en geest is één!

Mensen die vaak lekker in hun vel zitten of succesvol met veel zelfvertrouwen, hebben vaak een fiere houding.

 

Wat ik altijd een mooi voorbeeld vind is Queen Freddie Mercury. Als hij op het podium staat heeft hij zo ontzettend veel zelfvertrouwen en voelt hij zich als een vis in het water. Dat zie je aan zijn houding. Je vind hem leuk of niet daar gaat het hierbij niet om. Kijk naar het filmpje.

https://www.youtube.com/watch?v=FP808MiJUcM&list=TLPQMTEwNjIwMjFb_qKIpI01uA&index=1 Hij is daar zichzelf en heel authentiek! Uiteindelijk willen we volgens mij ons zelf kunnen zijn, goed in ons vel en authentiek. Je eigen weg kunnen gaan. Je hoeft natuurlijk niet als Freddie Mercury over straat te gaan 🙂  Je kan het altijd proberen natuurlijk!

Als je het leuk vind kun je verschillend clips van hem kijken. Het gaat niet speciaal over de tekst wel zijn houding. Misschien gaat er nu zelf een lichtje bij je branden of krijg je er een gevoel bij van ja, ik weet ook iemand! Een artiest? Iemand die je kent?

Wat je nu zelf kunt doen door middel van een Oefening.

Voel je goed. Sta of zit rechtop en heb een lach op je gezicht, doe je kin iets omhoog en je schouders iets naar achteren. 

Voel je minder goed.  je schouders een beetje hangen hoofd iets naar beneden en ook je mondhoeken. Doe het maar eens en voel het verschil.

Eindig natuurlijk wel met rechtop.

 Voel je goed. Sta of zit rechtop en heb een lach op je gezicht, doe je kin iets omhoog en je schouders iets naar achteren. 

Ik heb jaren gezocht wat bij mij hielp. Daar ben ik nu achter en wil het graag doorgeven doormiddel van tips, Paarden Coaching  NLP (Neuro Linguïstische Programmeren)  en systemisch werken Als combinatie en los van elkaar. We beginnen met inzicht krijgen. Als je inzicht hebt heb je de helft al gewonnen. En de andere helft gaan we samen aan werken.

Wil je hier meer van weten  om een blijvende positieve verandering te creëren.  Een persoonlijk gratis kennismakingsgesprek per telefoon of zoom

Laat het mij gerust weten.

Margo Maarssen

0651126190

info@margomaarssen.nl

www.margomaarssen.nl

 

 

 

Margo Maarssen 0651126190 info@margomaarssen.nl www.margomaarssen.nl

Wat je nu zelf kunt doen is: Oefening: Voel je goed. Sta of zit rechtop en heb een lach op je gezicht, doe je kin iets omhoog en je schouders iets naar achteren. Voel je minder goed. je schouders een beetje hangen hoofd iets naar beneden en ook je mondhoeken. Doe het maar eens en voel het verschil. Eindig natuurlijk wel met rechtop. Voel je goed. Sta of zit rechtop en heb een lach op je gezicht, doe je kin iets omhoog en je schouders iets naar achteren. Ik heb jaren gezocht wat bij mij hielp. Daar ben ik nu achter en wil het graag doorgeven doormiddel van tips, Paarden Coaching NLP (Neuro Linguïstische Programmeren) en systemisch werken Als combinatie en los van elkaar. We beginnen met inzicht krijgen. Als je inzicht hebt heb je de helft al gewonnen. En de andere helft gaan we samen aan werken. Wil je hier meer van weten, een persoonlijk gratis kennismakingsgesprek per telefoon of zoom. Laat het mij gerust weten. Zelfontwikkeling kan op elke leeftijd!​